Αρχική Σελίδα Νέα

Το εργαστηριακό σχέδιο πρέπει να οργανώσει ορθολογικά το διάστημα

Πιστοποίηση
Κίνα Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστίες Mytop! Είναι την πρώτη φορά μου να αγοράσω τα εργαστηριακά έπιπλα από την Κίνα και λύνουν το πρόβλημα ναυτιλίας μου με την πολύ επαγγελματική υπηρεσία

—— Charley

Είναι πολύ εκτιμημένο ότι παρέχουν σε με το σχέδιο και το βίντεο εγκαταστάσεων για να με βοηθήσουν από το πρόβλημα μόνωσης

—— Martin

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το εργαστηριακό σχέδιο πρέπει να οργανώσει ορθολογικά το διάστημα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το εργαστηριακό σχέδιο πρέπει να οργανώσει ορθολογικά το διάστημα

Τα εργαστηριακά πειράματα πρέπει να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις απαραίτητες ενότητες λειτουργίας και να τοποθετήσουν τον εξοπλισμό. Και θεωρώντας τη χωρική διανομή της αιτιολόγησης για να αποφασίσει το σχεδιάγραμμα. Στο ίδιο όραμα της ανάπτυξης πρέπει να καθορίσει το μέγεθος του εργαστηριακού διαστήματος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο σχέδιο του εργαστηριακού διαστήματος, όπως το μέγεθος του αριθμού προσωπικού, αναλυτικών μεθόδων και οργάνων. Τα εργαστήρια πρέπει να είναι εύκαμπτα, έτσι ώστε το προσωπικό αισθάνεται άνετο, χωρίς παραγωγή των αποβλήτων.


Το μέγεθος του διαστήματος εργασίας πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο μέγιστος αριθμός προσωπικού που εργάζεται συγχρόνως. Το διάστημα διαιρείται σε αποτελεσματικό πρέπει να καθαρίσει την περιοχή (γραφείο, σαλόνι, δωμάτια μελέτης), ο απομονωτής (χώροι αποθήκευσης, περιοχή ανεφοδιασμού, διάδρομος), μολυσμένες περιοχές (περιοχή εργασίας, περιοχή πλυσίματος, χώρος αποθήκευσης δειγμάτων).


Βασικές αρχές εργαστηριακού σχεδίου: άνθρωποι, υλικά, αέρας για να ρεύσει καθαρές περιοχές, ουδέτερες ζώνες, μολυσμένες περιοχές που χωρίζονται.


Στο πείραμα η οριζόμενη περιοχή πρέπει να ελεγχθεί και ο αριθμός προσωπικού προσωπικού μεταφορών. Στο εργαστήριο ελέγχου η πορεία πρέπει επίσης να είναι οργάνωση κάποια περιοχή προετοιμασιών, όπου ο παραλήπτης του δείγματος ή του δείγματος, εργαστηριακό προσωπικό και άδεια επισκεπτών να εισαγάγουν το κανάλι. Από το προσωπικό, η αυτόματη μετάδοση, τα συστήματα αιολικής ενέργειας ή άλλα συστήματα αυτοματοποίησης μεταφέρουν το δείγμα ή το δείγμα. Πρέπει επίσης πλήρως να θεωρήσει την ενδοσυνεννόηση και τους συναγερμούς για να ειδοποιήσει ή να ανησυχήσει (όπως οι καταστροφές, η πυρκαγιά, δείγματα φθάνει, ή μερικά από το εργαστήριό της για να επιδιώξει τη βοήθεια, κ.λπ.). Πρέπει επίσης να εξετάσει την ανάγκη να επεκταθεί το εργαστηριακό διαστημικό εργαστήριο με σκοπό να επεκταθεί φαινομενικώς ή μπορεί να κινηθεί, ώστε να συναντηθεί η μελλοντική ανάπτυξη του εργαστηριακού διαστήματος που απαιτείται για να επεκταθεί. Τα συστήματα μεταφορών και τα δίκτυα υπολογιστών χρησιμοποιούνται στη μεταφορά δειγμάτων ή δειγμάτων και την ανταλλαγή των πληροφοριών μεταξύ του εργαστηρίου και των εργαστηριακών μονάδων και των τμημάτων. Οι εθνικές νομοθεσίες και οι κανονισμοί (εθνικοί πρότυπα και βιομηχανικά τυποποιημένοι, κ.λπ.) πολύ είχαν επιπτώσεις στο εργαστηριακό σχέδιο στο σχέδιο εργαστηρίων που προτάθηκε από σχετικούς με τους τους αρχιτέκτονες κανονισμούς.


Πριν από την ανάπτυξη του διαστημικού σχεδίου κατανομής, ο εξοπλισμός απάντησης, ο αριθμός προσωπικού, φόρτος εργασίας, εξετάζει τις μεθόδους και άλλοι παράγοντες κάνουν μια περιεκτική ανάλυση και διαστημικές απαιτήσεις των προτύπων να αξιολογηθεί και να υπολογιστεί η καθαρή περιοχή και η ακαθάριστη περιοχή της περιοχής. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών περιοχών για να καθορίσουν το διαφορετικό διάστημά τους διατίθενται σύμφωνα με τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές τους.

Χρόνος μπαρ : 2018-01-17 10:24:40 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Huang

Φαξ: 86-020-62107083

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)