Αρχική Σελίδα

Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

 

Guangdong Mytop η Co. εξοπλισμού εργαστηρίων, ΕΠΕ είναι κύριος κατασκευαστής εξοπλισμού εργαστηριακών επίπλων και εργαστηρίων με μια περιοχή άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων σε Guangzhou, Κίνα. Είναι πολύ κατάλληλη κυκλοφορία για τη θέση εργοστασίων μας ότι είμαστε κοντά στο βουνό Maofeng, 20 χλμ από το διεθνή αερολιμένα Guangzhou Baiyun. Υπάρχει τριών Ιαπωνία τέμνουσα μηχανή λέιζερ εισαγωγής, τριών CNC κάμπτοντας μηχανή, μηχανή συγκόλλησης λέιζερ, αυτόματη εποξική γραμμή παραγωγής επιστρώματος στο εργοστάσιό μας. Είμαστε μια ενσωματωμένη επιχείρηση που προσφέρει την υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου σχεδιαγράμματος εργαστηρίων, των επίπλων εργαστηρίων και της προσαρμογής και της εγκατάστασης εξοπλισμού εργαστηρίων.

 

MYTOP συμμετέχει κυρίως στο σχέδιο, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των επίπλων εργαστηρίων συμπεριλαμβανομένου του πάγκου εργαστηρίων, την κουκούλα καπνών, το γραφείο αποθήκευσης εργαστηρίων, το εύφλεκτο γραφείο αποθήκευσης, τον τερματικό σταθμό παθολογίας καθώς επίσης και άλλο εξοπλισμό εργαστηρίων. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται ευρέως στα εργαστήρια του πανεπιστημιακού, φαρμακευτικός, χημικός, των τροφίμων, του νοσοκομείου, του CDC και άλλης εξεταστικής ένωσης. Μετά από τα έτη γρήγορης ανάπτυξης, εμείς ακριβής πλούσια εμπειρία στα έπιπλα εργαστηρίων και την έρευνα και την ανάπτυξη εξοπλισμού εργαστηρίων., με μια άριστη ομάδα άνω των της εστίασης 100 στην εξυπηρέτηση εργαστηριακού. βιομηχανία. Περισσότερο από 50 του μέλους ομάδας μας λειτουργούν στην εργαστηριακή συμβαλλόμενη βιομηχανία για πάνω από 10 έτη. Από το σχέδιο στην παράδοση αγαθών, η διοικητική έννοιά μας ακολουθεί το υψηλό πρότυπο του επαγγέλματος, δημιουργικός, μοναδικού. Απόλαυση μιας καλής φήμης μεταξύ του αναδόχου εργαστηρίων με την άριστη υπηρεσία μας. Το πιο σημαντικό, MYTOP έχει καθιερώσει την πλήρεις αλυσίδα και την εργασία προμηθευτών πολύ με τον ισχυρό επαφέα εργαστηρίων σε εσωτερική και στο κατάστρωμα ως αμοιβαία ευεργετική στρατηγική συμμαχία ώστε να προσφερθεί η απομονωμένη λύση εργαστηρίων στάσεων του προγραμματισμού εργαστηρίων, του σχεδίου επίπλων εργαστηρίων, και της προσαρμογής στο σφαιρικό τέλος εργαστηρίων - χρήστης. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα της Κίνας, Χογκ Κογκ, Μαλαισία, το Μιανμάρ, Πακιστάν, Αυστραλία, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ε.Α.Ε., ΗΠΑ, και ούτω καθεξής.

 

MYTOP έχει εγκριθεί από ISO9001: 2015 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, ISO14001: 2015 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης και σύστημα διαχείρισης 45001:2018 ασφάλειας υγείας επαγγέλματος. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει τα πρότυπα sefa-8M, sefa-3, ASHRAE 110-2016 και του CE. MYTOP έχει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην πνευματική ιδιοκτησία του. Επιμένοντας στην εφαρμογή της ποιότητας των προϊόντων υψηλών προτύπων για να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα επιχειρηματικών πυρήνων, εμείς οργάνωση μια καλή κοινωνική εντύπωση στην ανάπτυξη.

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Χαλάστε το 2014-Οργάνωση Mytop η εσωτερική επιχείρησή του που προσφέρει την υπηρεσία contruction εργαστηρίων

 

SEP 2014- Οργάνωση Mytop το εργοστάσιό του που προσφέρει την ποιότητα ελέγξιμο προϊόν στο csutomer

 

Οκτώβριος 2014-Οργάνωση Mytop το διεθνές επιχειρησιακό τμήμα του

 

Τον Ιανουάριο του 2015- Οργάνωση Mytop η επιχείρηση του Χογκ Κογκ του

 

May2015-Εργασία έναρξης Mytop με Alibaba μια αφή για το προϊόν

  

Τον Οκτώβριο του 2015-Το Mytop πλήρες ZEnglish και ο κατάλογος είναι τελειωμένοι

 

Το Σεπτέμβριο του 2016- Το προϊόν Myotp είναι από το EN 13150:2001 των BS

Τον Ιούλιο του 2017- Πρώτη φορά Mytop να εξαχθεί το προϊόν και πληρωμένος από 100% L/C του Μπανγκλαντές

 

Αύγουστος-2018-Κίνηση Mytop προς τη νέα αναπροσαρμογή εργοστασίων και επιχείρησης από Guangzhou Mytop Lab Consutction Limited Guangdong Mytop στη Co. εξοπλισμού εργαστηρίων, ΕΠΕ

 

 

 

Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd
Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd
Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd
Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Μάρκες : Mytop

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-2,500,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Mytop Lab Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις